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Specific Properties of ID-JPL934: Relevance and Benefits for the Human
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
고지방식이로 비만이 유도된 마우스에서 황정 주정 추출물의 항비만 효과
한국식품과학회지
2015 .08
고지방 식이 유도 비만 마우스 모델에서 황정 추출물의 지방질 및 에너지 대사 관련 유전자에 대한 효능 연구
한국식품과학회지
2017 .04
흰민들레, 고들빼기, 씀바귀 추출물의 암세포 증식 억제 효과
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
황정 에탄올 추출물의 비만 조절 유전자에 대한 효과
한국식품과학회지
2016 .08
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Starch Properties in Various Korean Rice Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Biological Properties of Onion Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
짚신나물(Agrimonia pilosa) 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2015 .04
Correlation Between Pesticide Properties and Residual Characteristics in Rice
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2024 .10
Quality Properties of Perilla Oil during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Effect of High Pressure Processing on the Microbial, Physical Properties and Antioxidant Compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Introduction to Development Process of Fungicides that Increase the Properties of Active Ingredient
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Cost-Benefit Analysis of Sodium-Reduction in B2B Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of the Surface Treatment with Starch/CNF on the Paper Properties
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Comparison between Chemical Properties and Sensory Evaluation in Commercial Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physical Properties of Soybean meal fermented extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of ZnO Particle on Physical Properties and Antifungal of Paper
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Effects of Calcium Carbonate Hybridization on Paper Properties
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
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