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Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Impacts of cooking efficacy and food-related environmental concerns on sustainable eating practices among young Korean adults in their 20s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Factors affecting Food Literacy of Korean Older Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Nutritious single-cell-based foods for more sustainable and healthy diets in urban areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Use of gases for sustainable food processing and preservation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food safety management strategy: Sustainable quality control and innovation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Case studies of sustainable packaging solutions for health functional foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Sustainable Diet Checklist Items for Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
MZ세대의 식품 가치소비 유형에 따른 지속가능한 식품 소비행동 비교 연구
한국식품영양학회지
2022 .12
One Smart Spray for more sustainable crop and food production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Economic and Food Environmental Factors Related to Food Insecurity in Older Adults Residing in Rural Areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Research Approaches for Food Industry and Technology Transfer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sustainable Agriculture and Food for Human Health and the Planet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Understanding the LST (Land Surface Temperature) Effects of Urban-forests in Seoul, Korea
Journal of forest and environmental science
2018 .01
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Strategic approach to developing alternative foods for globalizing K-food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Revolutionizing the food service industry: The potential of alternative meats and edible insects for sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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