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한국 20~30대 성인에 있어 가정간편식의 이용실태와 식습관과의 관련성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Bloom의 완전학습모델을 활용한 NCS 기반 조리 실무 교수?학습 개발 및 효과
한국식품영양학회지
2017 .10
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
중년성인의 아침식사 섭취빈도에 따른 영양상태 평가 - 2015년 국민건강영양조사 자료를 이용 -
한국식품영양학회지
2017 .08
Factors affecting Food Literacy of Korean Older Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Economic and Food Environmental Factors Related to Food Insecurity in Older Adults Residing in Rural Areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식품·조리 교과군 특성화고등학교 학생이 인식하는 미래 식품·조리업에 대한 이미지 분석
수산해양교육연구
2024 .10
영양교사 및 영양사의 지속가능활동의 영향요인 - 확장된 계획행동이론 적용-
한국식품영양학회지
2021 .01
Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
An Urban City-Initiated Adult Education Approach to Promoting Sustainable Food Citizenship: a Case Study in Seoul, Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Enhancement of cooking and eating quality of brown rice by hot air roasting process (HARP)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
우주식품 현황과 미래 전망
식품과학과 산업
2016 .12
Development of Sustainable Diet Checklist Items for Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of sensory test conditions and cooking methods on consumer acceptance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Use of gases for sustainable food processing and preservation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food safety management strategy: Sustainable quality control and innovation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
폐식용유 재활용 제품의 환경성 평가
수산해양교육연구
2015 .04
안양시 일부 보육시설 영유아의 당류 함유식품 섭취 및 식습관 실태 - 보육시설 영유아의 부모 대상 설문조사 -
한국식품영양학회지
2017 .10
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