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Research on enzyme preparations and their application in egg processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내 식품산업 다빈도 사용 효소제 7종의 사용량 기반 세포독성 연구
산업식품공학
2021 .08
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Sialic Acid를 지표성분으로 하는 유청가수분해단백분말의 기능성식품 개발연구 - Ⅲ. 효소분리로 7% Siailc Acid가 표준적으로 함유된 유청가수분해단백분말의 미생물복귀돌연변이시험 연구 -
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
국내 효소식품 연구동향
식품산업과 영양
2015 .12
Preparation and Management of Standard Substance(s) for Quality Control of Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Monitoring of food colorants in foods using improved method of thin-layer chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Food Research and Applications Using Deep Learning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Examples of Field Application of Sugar Reduced of Food Ingredient and Processed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Potential Food Applications of Biocatalytically-Converted Carbohydrate Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Enzymatic and Antioxidative Activity of Commercial Enzyme Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Process for the preparation of enzyme hydrolysates with optimized food functional properties of the protein isolate recovered from Skipjack tuna roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
Enzymatic Preparation of L-α-Glycerylphosphorylcholine for Food Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
In vitro Digestibility Assessment of Enzyme Food from Makgeolli By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
Effects of Mixture Containing Material Edible insects Enzyme-Hydrolysate on Alcohol-Metabolizing Enzyme Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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