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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Metabolomic characterization of lactic acid bacteria derived from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Selection and antibacterial activity of potential probiotic lactic acid bacteria from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Shelf-life extension of freeze-dried lactic acid bacteria isolated from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
청소년들의 아토피 피부염과 식품섭취빈도에 관한 연구 : 청소년건강행태온라인조사 자료를 중심으로
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Optimization of Kimchi Function and Anti-Obesity/Anti-Inflammatory Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Natural Products Related on Atopic Dermatitis
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
김치 유산균 Starter를 이용한 저염김치의 발효 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
김치 유산균의 건강기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2021 .12
Dieckol, a phlorotannin of Ecklonia cava ameliorates spontaneous atopic dermatitis in NC/Tnd mice, a model for human atopic dermatitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of antioxidant properties of lactic acid bacteria isolated from traditional Korean sweet potato stalk kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Immunomodulating and anti-inflammatory effects of Gardeniae fructus on atopic dermatitis-like skin lesions in NC/Nga mice
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
Inhibitory Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi on 3T3-L1 Adipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
Chlorella vulgaris Attenuates Dermatophagoides Farinae-Induced Atopic Dermatitis-Like Symptoms in NC/Nga Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Estimating causal associations of atopic dermatitis with depression using the propensity score method: an analysis of Korea Community Health Service data, 2010-2013
Epidemiology and Health
2018 .01
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Metabolomic characterization of lactic acid bacteria derived from kimchi to better understand their metabotypes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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