지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Metabolomic characterization of lactic acid bacteria derived from kimchi to better understand their metabotypes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Metabolomic study on salt effect on kimchi quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Selection and antibacterial activity of potential probiotic lactic acid bacteria from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characterization of antioxidant properties of lactic acid bacteria isolated from traditional Korean sweet potato stalk kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Shelf-life extension of freeze-dried lactic acid bacteria isolated from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Kimchi Function and Anti-Obesity/Anti-Inflammatory Effect
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Screening and Characterization of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
김치 유산균 Starter를 이용한 저염김치의 발효 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
Metabolomic Characterization in Various Parts of Panax ginseng during Different Harvesting Seasons through a 1H NMR-Based on Metabolomics Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Anti-Obesity Effect of Lactic Acid Bacteria from Korean Blue Zone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Lactic Acid Strains Isolated from Kimchi on Atopic Dermatitis and Immunomodulation in NC/Nga Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
김치 유산균의 건강기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2021 .12
0