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근대 신문지(1920년대) 보존처리를 위한 배접용 접착제의 특성 연구
펄프·종이기술
2023 .12
Size-exclusion chromatography법에 의한 식품 중 알긴산프로필렌글리콜 분석법 확립
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Determination of Caffeine in Foods Using High-performance liquid chromatography (HPLC)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Rapid Quantitation of Vitamin D in Dairy Food by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Validation of a Simultaneous Analysis Method for the Determination of 463 Pesticides in Using Liquid and Gas Chromatography-tandem Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of ergot alkaloids in foods using liquid chromatography–tandem mass spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Analytical Method with Improved Detection Sensitivity of Sugars using by Gas Chromatography with Flame Ionization Detector
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Multi-residue method for the determination of 315 pesticides in agricultural products by gas chromatography-mass spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of fructooligosaccharides by high performance liquid chromatography with refractive index detector
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Sodium Polyacrylate in Food Using Liquid Chromatography System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development for the astaxanthin analysis method in foods using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analytical Method Validation of Five Mycotoxins in Edible Oil using Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
LC-MS/MS를 이용한 수산물 중 콜리스틴 분석법 개발
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Analysis of Patulin in apple products by high performance liquid chromatography (HPLC) after MIP purification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Simultaneous determination of four azo-dyes by high-performance liquid chromatography-diode array detection and thin layer chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analytical Method Development for the Determination of Residual Solvents in Food by Static Headspace Gas Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Multi-residue Analysis Method for Pesticide in Fishery Products using Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
Analytical Determination of Vitamin B<sub>12</sub> Content in Infant and Toddler Milk Formulas by Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry (LC-MS/MS)
한국축산식품학회지
2015 .01
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