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Gamma irradiation and subsequent storage reduce patulin content in apple juice
Food Science and Preservation
2024 .06
Incidence of Patulin Contamination and Isolation of Patulin Producing Penicillium expansum from Decayed Apples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Monitoring of the Levels of Patulin and Fungi on Apples at its Processing Steps for Postharvest Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Degradation of patulin in pear juice by ascorbic acid and the combination of ascorbic acid and ferrous iron
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Determination of Caffeine in Foods Using High-performance liquid chromatography (HPLC)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Anti-inflammatory Effects of Patulin by Mitochondrial Metabolic Modulation in LPS-induced RAW 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Monitoring of Patulin and Fungal Contamination on Pears at its Processing Steps for Postharvest Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Monitoring of Patulin and Fungal Contamination on Peaches at its Processing Steps for Postharvest Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Determination of Formaldehyde in Beverage by Liquid-Liquid Extraction High-Performance Liquid Chromatography with Diode-Array Detection (LLE-HPLC-DAD)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Temperature, pH, and Relative Humidity on Growth of Penicillium expansum OM1 and its Patulin Production on Apple Puree Agar Medium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Simultaneous determination of four azo-dyes by high-performance liquid chromatography-diode array detection and thin layer chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Estimated Optimum Range of Leaf Mineral Content in ‘Fuji’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Estimated Critical Levels of Leaf Mineral Content in ‘Gamhong’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
고속액체크로마토그래피를 이용한 비타민 B5 및 B6의 정량 분석
한국식품영양과학회지
2017 .10
Survey on distribution of apple viruses causing mixed infection in major apple cultivars
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Sodium Polyacrylate in Food Using Liquid Chromatography System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Bisphenol A by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
전 세계의 사과 산업 동향 및 품종 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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