지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines according to Storage Period by Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
품종별 유색미 및 현미 추출물의 항산화 활성 및 지방축적 억제 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Comparison of physicochemical properties and oxidative stability of rice bran oil and rice flours from 2 different rice varieties including ‘Samkwang’ and ‘Baromi2’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
백미와 유색미로 만든 설기떡의 품질 특성 비교
한국식품영양과학회지
2021 .07
Effect of different transplanting and harvest times on yield and quality of pigmented rice cultivars in the Yeongnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
포도 숙성 정도에 따른 청포랑 화이트 와인의 향기 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .08
Quality Characteristics of Sulgidduk Prepared by Different Pigmented Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characteristics of aroma compounds of 11 red wines from international grape cultivars grown in Korea
Food Science and Preservation
2018 .08
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
현미죽 적합 품종 선정을 위한 현미 품종별 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
중생 복합내병성 고품질 벼 ‘삼광1호’
한국육종학회지
2018 .01
Effect of Heat Treatment Nuruk on Odor of Rice Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
고품질 쌀의 품종별 영양성분 및 취반 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Characteristics of Sulgidduk Made with Special Rice and High-yielding Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
0