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Isolation of Wild Yeast and Optimization of Cultivation Condition from Korean Rice wine and Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines according to Storage Period by Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Identification of Molds from Jeju Traditional Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Fermented Ginseng with Korean Traditional Nuruk
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effects of the degree of milling on the quality characteristics of rice ‘Nuruk’
Food Science and Preservation
2020 .07
생균제제 효모 Kazachstania exigua CCSY27 및 쌀누룩을 이용하여 제조한 쌀-밀 막걸리의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .02
Changes in Physicochemical Properties and Enzyme Activities of Nuruk during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Sumizyme™을 이용한 쌀 증류주의 누룩취 저감화
한국식품영양과학회지
2015 .06
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
도정도를 달리한 쌀누룩이 약주의 품질 변화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .06
Bioactive metabolites from fermentation in Nuruk: potential health benefits and applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국산 시판 화이트 와인의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
동반음식 섭취에 따른 시판약주의 조화정도 및 기호도 변화 분석
한국식품과학회지
2015 .10
Quality Characteristics on Traditional Wines made from White and Pigmented Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Characteristics of aroma compounds of 11 red wines from international grape cultivars grown in Korea
Food Science and Preservation
2018 .08
Quality Characteristics of Fermented Shrimp Added with Nuruk or Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
와인 농축액을 첨가한 모짜렐라 치즈의 품질 특성 및 기능성
한국식품영양학회지
2021 .12
Quality Characteristics of Marigold added Korean Traditional Wines (Yakju) by Heat Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A Competitiveness Evaluation of the Wine Industry at Yalu River Valley in China
농업생명환경연구
2019 .01
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