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Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Determination of Caffeine and Heavy Metals Content in Coffee from Small Coffee Shops
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
성인 여성에서 커피 섭취와 허리둘레를 기준으로 한 비만과의 관련성 - 2012~2016 국민건강영양조사 자료를 이용하여
한국식품영양학회지
2019 .01
대학생들의 커피에 대한 인식과 섭취행태가 효능 및 부작용에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .04
Consumers’ Valuation of Local Specialty Coffee: The Case of Philippines
한국국제농업개발학회지
2021 .12
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Coffee cultivation techniques, impact of climate change on coffee production, role of nanoparticles and molecular markers in coffee crop improvement, and challenges
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Bacillus sp. by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
동결건조커피 제조에 적합한 유산균 균주 선발
한국식품영양학회지
2016 .12
원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Characteristics of Cold Brewed Coffee Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Chlorogenic acids in coffee: From bean to cup to human
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
인스턴트커피에 커피크리머, 탈지분유, 설탕의 첨가가 휘발성향기성분과 맛에 미치는 영향
한국식품과학회지
2015 .04
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
물의 경도가 커피의 조성과 일반 대학생들의 커피 선호도에 미치는 영향
한국식품과학회지
2020 .10
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Difference of Volatile Compounds According to Fatty Acid Contents of Three Different Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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