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Isolation and Identification of Flavonoids from Limonium tetragonum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
송라(Usnea longissima)추출물로부터 균핵병 병원균(Sclerotinia sclerotiorum)에 대한 항균 활성물질 탐색
한국유기농업학회지
2015 .01
이엽마두령(Aristolochia tagala Champ.)추출물로부터 균핵병 병원균(Sclerotinia sclerotiorum)에 대한 항균 활성물질 탐색
한국유기농업학회지
2015 .01
Anti-photoaging Effect of Myricetin 3-O-β-D-galactopyranoside Isolated from Limonium tetragonum in UVA-irraidated Keratinocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antibacterial and anti-oxidant compounds of the whole parts of Chrysanthemum zawadskii var. latilobum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-adipogenic effect of Limonium tetragonum extracts in 3T3-L1 preadipocyte and D1 mesenchymal stem cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Inhibition of MMP-2 and MMP-9 Activities by Limonium tetragonum Extract
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Extraction and Isolation of Compounds from Non-polar Fraction of Morus alba Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of NaCl Concentration on Growth, Secondary Metabolites, and Transcriptome Analysis in Limonium tetragonum
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Analysis of Antioxidant Phytochemicals from Vitex rotundifolia Based on Online HPLC Method with Radical Scavenging Assay
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Activities of Bioactive Compounds Isolated from Rheum emodi Wall (Himalayan Rhubarb) Based on LC-DAD-ESI/MS and Preparative LC/MS System
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Study on the Method of Increasing Total Acidity Using Acetic Acid Bacteria by Introducing LED Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
구연산 처리에 의한 고욤나무 잎 Myricitrin의 Myricetin으로 전환 최적화
한국식품영양과학회지
2021 .05
Inhibitory Effect of Limonium tetragonum on MDI-induced Adipogenesis in Mesenchymal Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of the Physiological Activity and Identification of the Active Ingredient of Extracts from Chungju-cultivated Crab Apple (Malus Prunifolia Borkh.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
초산 발효과정 중 양파착즙액 휘발성 향기성분 변화
한국식품영양학회지
2017 .08
MMP Inhibitory Effect of Solvent Extracts from Limonium tetragonum in PMA-stimulated Human Fibrosarcoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Radical Savenging and Anti-Inflammatory Effects of Limonium tetragonum by different Prethanol Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishment of HPLC-UV Analysis Method for Determine of Standard Compounds of Coffee Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
고속액체크로마토그래피를 이용한 비타민 B5 및 B6의 정량 분석
한국식품영양과학회지
2017 .10
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