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Immuno-Modulatory Activities of Polysaccharides separated from Chrysanthemum zawadskii var. latilobum in Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
구절초(Chrysanthemum zawadskii var. latilobum)에서 분리된 다당류의 대식세포 면역조절 활성
한국식품영양학회지
2016 .06
Anti-adipogenic Activity of Ethanol Extract Prepared from Chrysanthemum zawadskii in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
비파엽 열수 추출물에서 분리한 Caffeoylquinic Acid 3 종의 Nitric Oxide 생성 억제 효과
한국약용작물학회지
2020 .08
구절초와 쑥부쟁이 정유의 휘발성 향기성분 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Brewing-induced Changes of Volatile Profiles in Flower Tea of Chrysanthemum zawadskii var latilobum, Paeonia lactiflora, Magnolia denudata, and Lindera obtusiloba
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내산 방울토마토의 라이코펜, 베타카로틴 및 페놀성 화합물의 특성 규명
산업식품공학
2018 .01
율무근의 식물화학적 성분 연구 및 Tyrosinase 저해 활성
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Anti-oxidant and Anti-inflammatory Activity of Inonotus Obiquus Extract and its isolated compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
ISOLATION AND QUANTIFICATION OF ANTIBACTERIAL COMPOUNDS FROM THE COMPLEX EXTRACT COMPOSED OF SIX SPECIES OF MEDICAL PLANTS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Efficient Selection Method for Drought Tolerant Plants Using Osmotic Agents
Journal of forest and environmental science
2018 .01
Screening and Evaluation of Active Compounds in Polyphenol Mixtures by Offline-HPLC and its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Screening of Isolated Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria for Bioavailability of Dietary Phenolic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Chemical profiling of insect-resistant rice shows that geographical variations produce greater differences in chemical composition than genetic modifications
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Responses of the phenolic compounds of Zea mays under heavy metal stress
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Screening and compound isolation from selected Pakistan medicine plants for anti-hyaluronidase and anti-oxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Isolation and Identification of Flavonoids from Limonium tetragonum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
건강기능식품 원료로서 나주 배박 추출물의 지표성분 분석법 벨리데이션
한국식품영양과학회지
2015 .11
Identification of the Change in Volatile Compound Composition according to the Flowering Stages of Wild Chrysanthemum Species Using HS-SPME-GC-MS
화훼연구
2021 .09
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Activities of Chrysanthemum zawadskii, Mentha piperita, and Glycyrrhiza glabra L. complex in HaCaT Keratinocytes and RAW 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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