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Glyphosate influences cell proliferation in cultured human kidney cells
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
추출 용매에 따른 개똥쑥 차 추출물의 페놀 성분과 항산화 활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Sustainable water extraction of anthocyanins in aronia (Aronia melanocarpa L.) using conventional and ultrasonic-assisted method
한국식품과학회지
2021 .10
Optimization of Extraction Conditions for Ethanol Extract of Citrus Peels Using Response Surface Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
초미세 분쇄한 삼백초로부터 추출된 phenolic 화합물의 hyaluronidase 억제 효과
Food Science and Preservation
2016 .02
에탄올 농도에 따른 벌개미취 추출물의 페놀성분 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2021 .12
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
Effects of Ethanol Addition on the Efficiency of Subcritical Water Extraction of Proteins and Amino Acids from Porcine Placenta
한국축산식품학회지
2015 .01
노니 부정근으로부터 유효성분의 최적 추출조건
한국식품과학회지
2016 .04
추출조건에 따른 고구마 잎의 Lutein, β-Carotene 및 Polyphenol 함량
한국식품영양과학회지
2017 .11
추출방법에 따른 미숙사과 추출물의 유용성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
번행초(Tetragonia tetragonioides)로부터 추출한 Phenolic Compounds의 미용 식품 활성
한국식품영양과학회지
2016 .03
Extraction of phenolic compounds from Burdock root waste using ultrasonication as a green technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Enhancement of Phenolic Production and Antioxidant Activity from Buckwheat Leaves by Subcritical Water Extraction
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Probiotics and Cranberry Extend Lifespan and Health-Span of Caenorhabditis elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Anti-oxidant and Anti-inflammatory Effect of Herbal Extracts by Extraction solvent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Phenolic Compound Extraction from Buckwheat Leaves by Subcritical Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of different drying method of Cranberry Bean Powder on Rheological Properties of Chicken Myofibrillar Protein Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of various extraction conditions of antioxidant, anti-aging and phenolic compounds from Sargassum fusiforme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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