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Lactobacillus strains isolated from kimchi stimulate longevity and immune response in C. elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
Characteristics of useful strains isolated from soil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
김치 유산균의 건강기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2021 .12
Screening and Characterization of Lactic Acid Bacteria Strains with Anti-inflammatory Activities through in vitro and Caenorhabditis elegans Model Testing
한국축산식품학회지
2015 .01
Assessment of Characteristics and Functional Properties of Lactobacillus Species Isolated from Kimchi for Dairy Use
한국축산식품학회지
2015 .01
Immunomodulating activities of prebiotics-producing lactic acid bacteria strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전통식품 유래 유산균의 해조류 발효 및 Probiotic 특성
한국식품영양과학회지
2016 .10
Culturomic and transcriptomic analysis of potential probiotics isolated from canine for Pet foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Metabolic variations according to culture conditions and strains of kimchi-derived probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotic and Anti-Inflammatory Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
제주도 항구 인근 토양으로부터 호기성 호염성 세균의 분리 및 특성 분석
산업식품공학
2022 .08
Characteristics of a probiotic strain isolated from Korean traditional fermented food for using fish feed additives
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Microorganisms as Novel Probiotic Strains Isolated from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
발효 균주 탐색을 위한 목장 주변 토양에서 분리한 내염성 미생물의 다양성 및 효소 생산능 분석
산업식품공학
2020 .01
Probiotic and anti-inflammatory potential of Lactobacillus Strains isolated from infant feces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
김치에서 분리된 콜레스테롤 감소능을 가진 젖산세균의 특성
한국식품과학회지
2017 .08
Isolation, Identification and Characteristics of Lactic Acid Bacteria from Ginseng Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Selection and antibacterial activity of potential probiotic lactic acid bacteria from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
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