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제주도 항구 인근 토양으로부터 호기성 호염성 세균의 분리 및 특성 분석
산업식품공학
2022 .08
A Research on the Diversity and Enzyme Productivity of the Salt-Resistant Microorganisms Isolated from the Nakdong River Estuary Wetland for the Search of Fermentation Strains
산업식품공학
2021 .11
Characteristics of useful strains isolated from soil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
숯가마 주변 토양에서 분리한 호염성을 가지는 고온균의 생리학적 특성과 효소 생산능 분석
농업생명환경연구
2021 .12
Microorganisms as Novel Probiotic Strains Isolated from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
갯바위에서 분리한 미생물의 항균활성 분석
한국수산과학회지
2015 .12
Characteristics of a probiotic strain isolated from Korean traditional fermented food for using fish feed additives
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Characteristics and Pathogenicity for Eel Anguilla japonica of Vibrio vulnificus Isolated from Oyster, Sediment and Seawater of Korea Coast
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Screening for Characteristics of Strains Isolated from Deep Sea Water when Inoculated into Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening of Microorganisms for Antibacterial Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
강황 발효를 위한 최적 배양 조건 탐색과 김치 유래 발효균주 선발
산업식품공학
2020 .01
Identification, Enzymatic Activity, and Decay Ability of Basidiomycetous Fungi Isolated from the Decayed Bark of Mongolian Oak (Quercus mongolica Fisch. ex Ledeb.)
Journal of forest and environmental science
2021 .01
Whole-Genome analysis of Erwinia amylovora strains isolated in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Isolation, Identification and Characteristics of Lactic Acid Bacteria from Ginseng Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Genetic diversity and antibiotic resistance of Staphylococcus saprophyticus isolates from fermented foods and clinical samples
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Development of Medi-Food for the Elderly Using Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Acid and Bile Tolerance of Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of the probiotic characteristics of Bacillus species isolated from different fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Probiotic and anti-inflammatory potential of Lactobacillus Strains isolated from infant feces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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