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한국축산학회지
2021 .09
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
A Study on the Features and Functions of A2 Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .06
2-DE and MALDI-TOF MS-based identification of bovine whey proteins in milk collected soon after parturition
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Quality Properties of Whole Milk Powder on Chicken Breast Emulsion-type Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Emulsion application of rice protein hydrolysates with commercial enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Glutamic Acid and Monosodium Glutamate on Oxidative Stability of Riboflavin Photosensitized Oil-in-Water Emulsion
한국식품영양학회지
2024 .02
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
충북 지역 일부 대학생의 우유 섭취와 식습관 실태
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of subcritical water process on the structure and antioxidant properties of milk proteins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향: IV. 우유의 열처리가 우유단백질의 이화학적 성질과 영양에 미치는 영향
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2017 .01
Experimental and Modelling Study of the Denaturation of Milk Protein by Heat Treatment
한국축산식품학회지
2017 .01
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
유화제 식품적용 원리 및 식품 유화제 시장 동향
식품과학과 산업
2018 .06
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향을 연재하면서
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Comparison of physicochemical properties of commercial and lab-made soy protein isolate and its application to emulsion system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Biological properties of fermented milk with fortified whey protein
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .06
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