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발효 균주 탐색을 위한 목장 주변 토양에서 분리한 내염성 미생물의 다양성 및 효소 생산능 분석
산업식품공학
2020 .01
제주도 항구 인근 토양으로부터 호기성 호염성 세균의 분리 및 특성 분석
산업식품공학
2022 .08
숯가마 주변 토양에서 분리한 호염성을 가지는 고온균의 생리학적 특성과 효소 생산능 분석
농업생명환경연구
2021 .12
Characteristics of useful strains isolated from soil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Degradation Characteristics of A Novel Multi-Enzyme- Possessing Bacillus licheniformis TK3-Y Strain for the Treatment of High-Salinity Fisheries Waste Containing Green Seaweed
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Sialic Acid를 지표성분으로 하는 유청가수분해단백분말의 기능성식품 개발연구 - Ⅲ. 효소분리로 7% Siailc Acid가 표준적으로 함유된 유청가수분해단백분말의 미생물복귀돌연변이시험 연구 -
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Isolation and identification of fibrinolytic enzyme producing strain from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and Identification of Fibrinolytic Enzyme Producing Strain from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Investigation of Four Types of Enzyme Preparations Applications Used in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국내 식품산업 다빈도 사용 효소제 7종의 사용량 기반 세포독성 연구
산업식품공학
2021 .08
탁주용 곰팡이 고체종국 제조 및 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .12
Evaluation of Isolated Strains from Different Sources as Starter for Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Mixture Containing Material Edible insects Enzyme-Hydrolysate on Alcohol-Metabolizing Enzyme Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Research on enzyme preparations and their application in egg processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
해조류 첨가가 쌀코지 제조와 효소활성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2018 .08
Microorganisms as Novel Probiotic Strains Isolated from Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sensory profile quality evaluation of novel enzyme-modi- fied steviol glycosides utilizing enzyme produced by Lacto- bacillus mali strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
신규 분화된 불마름병 균주에 대한 주요 콩 품종 및 육성계통의 저항성 평가
한국육종학회지
2022 .09
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characteristics and Pathogenicity for Eel Anguilla japonica of Vibrio vulnificus Isolated from Oyster, Sediment and Seawater of Korea Coast
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
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