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UV살균과 초고압살균에 의한 당근주스의 저장성 비교
한국식품영양학회지
2017 .10
고압처리에 의한 발아팥의 기능성 향상 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of High Hydrostatic Pressure (HHP) Processing on the Shelf Life of Glutinous Barley Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
초고압 절임 공정을 이용한 절임 배추 제조 및 이화학적 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
초고압 기술을 이용하여 제조된 3종의 해조 추출물이 고지방식이 급여된 마우스의 항비만 활성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2025 .02
Effect of nano-foamed structure film packaging on the quality of young radish (Raphanus sativus L.) kimchi during storage under supercooled and refrigerated conditions
Food Science and Preservation
2022 .08
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Identification of Microorganisms in Duck Meat Products Available in Korea and the Effect of High Hydrostatic Pressure
한국축산식품학회지
2016 .01
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
봄배추 장기저장에서 팰릿 단위 LDPE 필름포장의 효과
산업식품공학
2020 .01
Combined Effect of High Hydrostatic Pressure Treatment and Red Ginseng Concentrate Supplementation on Chemical Properties of Kimchi Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
Quality characteristics according to storage period by potato packaging material type
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Traditional Sauce Type and Storage Time on Quality Characteristics, Shelf-life and Flavor Compounds of Marinated Pork Cooked by Sous Vide Method
Food science of animal resources
2019 .01
Utilization of Pectinase Cocktail and High Hydrostatic Pressure for the Production of Aged Black Garlic Juice with Improved Nutritional Value
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
초고압 처리에 의한 Gluten-free 메밀 반죽과 면의 신장성 및 조직감 특성 변화
산업식품공학
2015 .01
Effect of High-pressure Processing on the Quality Characteristics and Shelf-life Stability of Hanwoo Beef Marinated with Various Sauces
한국축산식품학회지
2018 .01
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
저장 기간에 따른 콜라비 김치의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .10
Storage stability of dry-aged beef: the effects of the packaging method and storage temperature
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .06
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