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Evaluation of Storage Stability of Green Juice by Ultra High Pressure Sterilization and UV Sterilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
변온 저장 중 초고압 처리와 Micro-perforated Film 포장 병용이 김칫속의 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2020 .01
살균조건 및 UV-C 조사가 느타리버섯 병재배 오염율 감소에 미치는 영향
한국버섯학회지
2015 .01
고압처리에 의한 발아팥의 기능성 향상 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of High Hydrostatic Pressure (HHP) Processing on the Shelf Life of Glutinous Barley Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Utilization of Pectinase Cocktail and High Hydrostatic Pressure for the Production of Aged Black Garlic Juice with Improved Nutritional Value
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
초고압 절임 공정을 이용한 절임 배추 제조 및 이화학적 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
Ultraviolet-A 또는 Ultraviolet-C 조사가 체리의 미생물학적 안전성과 품질에 미치는 영향 비교
한국식품영양과학회지
2020 .03
Comparison of Beta-Carotene Bioavailability Between Fresh Carrots and Freshly Squeezed Carrots Juice Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
스팀 가열 및 자외선, 감마선 조사 처리에 따른 고춧가루의 미생물 저감화 효과
한국식품과학회지
2020 .04
UV-C 조사에 의한 음용수 살균 시스템의 미생물 저해 효과
한국식품과학회지
2021 .04
초고압 기술을 이용하여 제조된 3종의 해조 추출물이 고지방식이 급여된 마우스의 항비만 활성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2025 .02
열처리 및 초고압 처리를 통한 감귤 및 사과주스의 Polyphenoloxdiase (PPO)와 Peroxidase (POD)의 불활성화 동역학 연구
산업식품공학
2015 .01
Pulsed electric field 공정을 이용한 감귤 주스와 당근 주스 살균
한국식품과학회지
2017 .08
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Aberration in the structural paradigm of lens protein α crystallin by UV-C irradiation
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Effect of high hydrostatic pressure treatment on the microbial safety and quality of juice products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of different cooking methods on the quality and antioxidant activity of black carrot during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
UV-C, 에탄올 처리가 신선편이(Fresh-cut) 씨 없는 수박의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2023 .02
Identification of Microorganisms in Duck Meat Products Available in Korea and the Effect of High Hydrostatic Pressure
한국축산식품학회지
2016 .01
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