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Evaluation of lignan contents in two sesame (Sesamum indicum L.) RIL populations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식물성 에스트로겐, 리그난 고함유 식품과 정보 현황
식품산업과 영양
2023 .12
Lignan Content and Antioxidant Capacity of Eight Sesame Varieties Cultivated in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .12
Analysis of Lignan Components from Schisandra chinensis and Comparison of Geographic Origins in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Changes and Correlation of Lignan Contents among Schisandra chinensis (Turcz.) Baillon Germplasms for 3 Years
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Extraction of High Purity Lignan from Defatted Sesame Meal Using a Combination of Supercritical Carbon Dioxide and Solvent Crystallization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
NF-κB Inhibitory Activities of Phenolic and Lignan Components from the Stems of Acanthopanax divaricatus var. albeofructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
지역별 오미자의 리그난 함량 및 분석법 검증
한국식품영양과학회지
2019 .10
Changes of Ginsenosides and Lignans during the Fermentation Process of White Ginseng Extract according to the Addition of Schisandra chinensis Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Saucerneol D, a Natural Lignan Isolated from Saururus chinensis, Attenuates RANKL-Induced Osteoclastogenesis in Primary Bone Marrow-Derived Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Soil Moisture Content Effects on Growths, Yields and Seed Components of Sesame (Sesamum indicum L.)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
우리나라 다소비 채소류에 함유된 리그난 함량
한국식품영양과학회지
2024 .11
내병성 다수성 흰색 참깨 품종 ‘유미’
한국육종학회지
2020 .01
오미자 첨가에 따른 백삼 추출물 발효과정 중 진세노사이드와 리그난의 성분 변화
한국식품영양과학회지
2023 .07
오미자(Schisandra chinensis) 열매의 과육과 씨에서 정유 및 리그난 성분 비교
Food Science and Preservation
2024 .08
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
참깨 탈지박의 성분에 따른 생리적 기능에 관한 고찰
한국식품영양과학회지
2024 .09
오미자 열매 부위별 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .06
고령자 영양 보충을 위한 흑임자 음료 개발 및 품질특성
한국식품과학회지
2021 .02
Discovery of Biomedical Materials from Jeonnam Natural Resources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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