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자연휴양림 방문객의 야간경관에 관한 중요도-만족도 분석
한국산림휴양학회 학술발표회 자료집
2015 .10
수확 전 CaCl₂ 처리가 거베라 절화수명과 화경굽음 효과에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
수확 전 CaCl₂ 처리가 절화 거베라의 화경굽음에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Pectin on the Expression of Proteins Associated with Mitochondrial Biogenesis and Cell Senescence in HT29-Human Colorectal Adenocarcinoma Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
해양조류 14종 유래 Marine Pectin의 추출 및 이의 함량과 항산화 활성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2020 .07
Structural and gelling properties of very low methoxyl pectin produced by an alkali-treatment
한국식품과학회지
2021 .04
Cholesterol content in selected vegetables obtained in Korea: ligularia fischeri, garlic scapes, and beefsteak plant leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of the Different Cultivation Types and Planting Density on The Growth and Cut Flower Quality of the Gerbera ‘Harmony’
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
The Study of Sensory and Physicochemical Characteristics of Pectin Jelly by Heating Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
자연휴양림 방문객의 야간경관 인식에 관한 연구 : 칠보산 자연휴양림 방문객 대상으로
한국산림휴양학회지
2016 .03
Determination of the Disc Color Genotype in Gerbera Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Differences in the Activity of Pectin-degrading Enzymes Affecting Pear Fruit Growth Rate
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
The Difference in Pectin between Non-melting and Melting Fresh Peaches
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
The Effects of Different Calcium Salts (Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, and Calcium Chloride) on the Softening of Onion Tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
대서마늘 주아 생산성 향상을 위한 적정 화경 채취시기 구명
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Crosslinked PVA/pectin hydrogels for skin wound regeneration
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Eco-friendly extraction of apple pomace pectin with various organic acids and its structural properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Jeju Lava Seawater Hardness on Low Methoxyl Pectin Gelation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Investigation of Pectin Methylesterase Inhibitory Characteristics of Phenolic Amines
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .04
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