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Analysis of Main Compound Related to Sensory Attributes in Roasted Coffee (Arabica)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Growth and Physiology Response of Coffea (C. arabica L.) Seedlings Treated with Deep Sea Water
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
A Comparative Analysis of the Antioxidant and Anti-inflammatory Effects of Carious Arabica Coffee Cultivars Cultivated in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Antioxidant Activities of Laotian Coffea robusta cv. Java Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics of Laotian Coffea robusta cv. Java Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
커피(Coffee arabica L.) 종자의 종피제거 처리가 발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Antioxidant Activities of Ethiopian Coffea arabica cv. Heirloom Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics of Ethiopian Coffea arabica cv. Heirloom Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
커피 시설재배시 주요 품종별 생육 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Chemosensory and physicochemical analyses of regular and decaffeinated coffee (Coffea arabica from Ethiopia) with various processing conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Major Compounds of Coffee Tree Leaf Extractby Varieties Cultivated in Korea
한국약용작물학회지
2022 .12
Analysis of volatile compounds and α-dicarbonyl compounds in coffee soaked with organic acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Activities of El Salvadoran Coffea arabica cv. Bourbon Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics of El Salvadoran Coffea arabica cv. Bourbon Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Detection Gene of Malus×robusta 5 for the Fire Blight Resistance Geneva Cultivar of the Apple Rootstock
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Determination of Hydroxycinnamic Acids and Antioxidant Activity of Roasted Coffea arabica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
An Extract and Fractions from Coffea arabica Sediment on Antioxidant and Anti-Tyrosinase Activities, and on the Quality of Whiteleg Shrimp (Litopenaus vannamei ) during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
Estimating the economic value of agricultural water using the virtual water concept
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .12
커피 삽목번식 시 상토배합에 따른 삽수의 발근 및 생육 특성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
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