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Genetic Diversity Analysis of Rice Accessions Collected from South and Southeast Asia Using SSR Markers
한국국제농업개발학회지
2015 .01
국내에서 수집된 자두의 품종식별을 위한 SSR Profile 데이터베이스 구축
한국육종학회지
2015 .01
Genetic diversity analysis of high yielding rice (Oryza sativa) varieties cultivated in Bangladesh
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
국내에서 수집된 국화 품종에 대한 SSR 분자표지 Database 구축
한국육종학회지
2015 .01
한국 육성 벼 품종의 DNA profiling에 의한 유전적 다양성 분석 및 품종 판별
Journal of Plant Biotechnology
2017 .01
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Identifying Genetic Diversity, Population Structure, and Core Collection of Korean Apple Germplasm Using SSR Markers
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Genetic Diversity and Population Structure of Pear Germplasm Collected from in Korea using SSR Markers
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Genetic Polymorphism in Rice through Microsatellite Markers
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
국내 유통국화의 품종판별체계 및 유연관계 연구를 위한 EST_SSR마커 개발
한국육종학회지
2019 .01
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Genetic Diversity Analysis of Wild-Cultivated Ginseng Using SSR Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
국내 재래종 벼 유전자원의 중배축 신장 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
팽이버섯 (Flammulina velutipes) 계통의 분류를 위한 SSR 마커개발
한국버섯학회지
2017 .01
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