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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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Preference and perception of low-sodium burger
Nutrition Research and Practice
2022 .02
대구시 나트륨 줄이기 실천음식점 종사자와 고객의 짠 음식 선호도에 따른 나트륨 저감화 실천도 및 나트륨 추정섭취량 비교
대한지역사회영양학회지
2022 .02
대구지역 학교급식 나트륨 저감화 실태 및 나트륨 저감화 방법에 대한 중요도-수행도 분석
대한지역사회영양학회지
2020 .10
근거 기반 나트륨 저감 건강 식생활 프로그램의 리빙랩 모델 적용
대한지역사회영양학회지
2025 .02
Development and application of the sodium index to estimate and assess sodium intake for Korean adults
Nutrition Research and Practice
2022 .06
Development and application of the sodium index to estimate and assess sodium intake for Korean adults
Nutrition Research and Practice
2022 .06
Sodium content changes between 2015 and 2019 in restaurant menu items selected for sodium reduction in Daegu
Nutrition Research and Practice
2022 .08
Sodium content changes between 2015 and 2019 in restaurant menu items selected for sodium reduction in Daegu
Nutrition Research and Practice
2022 .08
Importance-performance analysis of sodium reduction practices by school nutrition teachers and dietitians in the Republic of Korea
Nutrition Research and Practice
2023 .08
Importance-performance analysis of sodium reduction practices by school nutrition teachers and dietitians in the Republic of Korea
Nutrition Research and Practice
2023 .08
Relationship of sodium index with the obesity indicators of university students in Daegu, South Korea: a cross-sectional study
대한지역사회영양학회지
2024 .06
중학생의 나트륨 과다섭취 식행동과 저염식 실천에 대한 인식실태
과학논집
2016 .02
서울지역 산업체 급식소 고객의 급식 나트륨 저감화 운영 및 필요성에 대한 인식
대한지역사회영양학회지
2020 .02
사회인지론에 근거한 나트륨 섭취 줄이기 소비자 영양교육 프로그램의 효과 평가
대한지역사회영양학회지
2015 .12
단체급식 다빈도 사용 고나트륨 음식의 단계별 저염화의 관능적 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Trends in sodium intake and major contributing food groups and dishes in Korea: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2013–2017
Nutrition Research and Practice
2021 .06
Trends in sodium intake and major contributing food groups and dishes in Korea: the Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2013–2017
Nutrition Research and Practice
2021 .06
대학생의 나트륨 관련 영양지식과 식행동 및 나트륨 급원식품 섭취빈도 조사
동아시아식생활학회지
2015 .02
Effect of sodium restriction on blood pressure of unstable or uncontrolled hypertensive patients in primary care
Nutrition Research and Practice
2015 .04
Effect of sodium restriction on blood pressure of unstable or uncontrolled hypertensive patients in primary care
Nutrition Research and Practice
2015 .04
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