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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Extending the Storage Periods of Zanthoxylum schinifolium Seed Oil using Sodium Bicarbonate and Ascorbic Acid
한국약용작물학회지
2020 .12
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
Enhancing Zanthoxylum schinifolium Seed Oil Quality and Bioactivity through Seed Pre-treatments
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
Antimicrobial Activity against Food-hazardous Microorganisms, Dermatophytes, and Pytopathogens and Antioxidative Activity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2020 .02
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Oven-Roasting Effects the Fatty Acid Composition, Antioxidant Properties, and Oxidative Stability of Pomegranate(Punica granatum L.) Seed Oil
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Phenolic Compounds and Anti-Wrinkling Activity of Ethanol Extracts from Seeds of Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
잣기름을 활용한 혼합유의 지방산 분석
농업생명환경연구
2021 .10
Antioxidant Activity according to Various Samples Extracted from Different Ethanol Solvents Conditions of Zanthoxylum Schinifolium Pericarp and Stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
Oxidative Stability and Anti-Inflammatory Effect according to Pre-Treatment Conditions of Zanthoxylum schinifolium
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Effects of black soldier fly larvae oil on gut physiology and fatty acid composition of abdominal fat in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
아마씨유와 대마씨유의 산화안정성 비교
한국식품영양과학회지
2020 .07
Nutritional quality of soybean seeds originated from USA, China, Japan and Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fuel properties of biodiesel produced from beef-tallow and corn oil blends based on the variation in the fatty acid methyl ester composition
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
Lipid-lowering effects of Zanthoxylum schinifolium Sieb. et Zucc. seed oil (ZSO) in hyperlipidemic rats and lipolytic effects in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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