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서언
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Antioxidant capacity of novel Korean tea germplasm with yellow-green leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant capacity of novel Korean tea germplasm with purple-green leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Estimation of Leaf Area of Paprika with Leaf Length, Leaf Width, and Node Number using Regression Model and Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Estimation of Leaf Area through Multiple Regression Analysis based Leaf Length and Width on the Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Effect of Total Leaf Numbers on the Growth and Fruit Quality in Muskmelon Plants Showing Leaf Yellowing Symptoms
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 화장품 소재 특성
한국식품영양과학회지
2018 .03
Comparison of the Functional Activities and Compositions of Korean and Chinese Forsythia
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effect of Air Temperature on Leaf Area Accumulation of Capsicum annuum
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
마늘 유전자원의 수집 국가별 잎의 형태적 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
한지형마늘의 엽 제거가 수량 및 생육에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2015 .01
국내 억새 유전자원 수집 후 형태 및 생육 특성 변화
Weed&Turfgrass Science
2018 .03
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Prunus Persica
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Strong Correlation between Leaf Temperature and Heat-induced Leaf Injury in Seedlings of Different Tomato Lines
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
엽장, 엽폭, 엽신장을 이용한 토마토의 엽면적 추정
생물환경조절학회지
2022 .10
한국잔디 ‘한라그린 10’ 품종의 개발
한국육종학회지
2021 .12
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Pyrus Pyrifolia
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparison of Antioxidant Activity and Antibacterial Effect of Green Tea Leaf and Moringa Leaf Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Fruit Numbers on the Growth and Fruit Quality in Muskmelon Plants Showing Leaf Yellowing Symptoms
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
Evaluation of fatty acid composition in a prime core set of Korean rice germplasms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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