지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioxidant capacity of novel Korean tea germplasm with purple-green leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Antioxidant Activity and Antibacterial Effect of Green Tea Leaf and Moringa Leaf Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determination of Catechin Content in Korean Tea Germplasms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Antioxidant Capacities of Edible Flower Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
의성지역 개나리 수집자원의 이형화주성과 결실 습성에 따른 잎의 형태 및 리그난 성분 차이
한국약용작물학회지
2022 .04
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of antioxidant activities in 56 Brassica germplasm accessions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of the Antioxidant Activities in Blended Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
새로운 알비노 차나무 유전자원의 특성
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of the Addition of Green Tea on the Quality and Antioxidant Properties of Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Tea Field Terroir on Green Tea Characteristics and Associated Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Antioxidant activities in Safflower germplasm collected from Central Asia and Africa
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Quality Properties of Enzymatically Fermented Tea Prepared with Korea Green Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative studies on the antioxidant capacities and catechin profiles of conventional and organic green tea
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Comparison of quality and bioactive components of Korean green, white, and black teas and their associated GABA teas
한국식품과학회지
2022 .04
Effect of Total Leaf Numbers on the Growth and Fruit Quality in Muskmelon Plants Showing Leaf Yellowing Symptoms
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
건조 녹차잎 첨가량에 따른 열수추출 된 마유의 품질특성관찰
산업식품공학
2018 .01
Antioxidant and Antiobesity Activities of Red Bean Tea Supplemented with Lotus Root and Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
0