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Validation Test of SNP Markers Associated with Bacterial Wilt Resistance in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
고추에서 풋마름병 저항성 QTL과 연관된 SNP 분자표지 개발
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Discovery of SNP Markers Linked to Bacterial Wilt Resistance in Capsicum annuum using Genotyping-by-Sequencing Approach
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Identification of QTLs Conferring Bacterial Wilt Resistance in Two F₂ Segregant Populations of Chili Pepper through GBS Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Validity Test of HRM Markers Linked to QTLs for Bacterial Wilt Resistance in Nine Resistant Hybrid Pepper Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Survey of High-throughput SNPs to Uncover Candidate Genes Linked to Bacterial Wilt Disease in Capsicum annuum
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
QTL Mapping and SNP Marker Development for α-glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.) Leaf and Fruit Using Genotyping-by-sequencing Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Identification of QTLs for Bacterial Wilt Resistance in Peppers (Capsicum annuum) through RIL population Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
QTL Mapping of Tomato Bacterial wilt Resistance SNP Markers Derived from L285 Through Genotyping-by-sequencing
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Assessment of High-Level Resistance to Bacterial Wilt in Capsicum Species
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Development of Gene-based Markers for QTLs Controlling α-Glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Identification of Novel Loci for Plant Architecture in Pepper (Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Genome-wide SNP Identification in Two Hot Pepper Cultivars with Contrasting Bacterial Wilt Resistance Traits
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
QTL Mapping for Antioxidant Activity and Total Polyphenol Content in Paprika (Capsicum annuum L.) Using HRM Markers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Identification of Candidate Genes for QTLs Linked to Antioxidant Activity and Total Polyphenol Content in Paprika (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Genome Analysis Characterization and Expression Analysis of Receptor like Proteins in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
장기간 고온 스트레스에 대한 내서성과 감수성 고추(Capsicum annuum L.)의 형태학 및 생리학적 생장 반응 및 생산량 비교
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
DNA-free Genome Editing in Capsicum annuum (Hot Pepper)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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