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이용수
Abstract
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 연구 방법
Ⅲ. 연구 결과
Ⅳ. 요약 및 결론
References
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태평양 수역 우리나라 다랑어선망어업의 어획특성
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Food Functionality of Roe Protein Concentrate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares)
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2015 .08
대구 도동측백나무림의 식생군집 분류 및 임분 특성 분석
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2015 .01
Development of predicitve model of Aeromonas hydrophila in raw tuna (Thunnus orientalis) as a function of cold storage temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Functional Properties of Roe Protein Isolate from Yellowfin Tuna (Thunnus albacares) Subjected to Alkaline and Acid pH-Shifting Processes
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2015 .08
PREPARATION AND CHEMICAL COMPOSITIONS OF PROTEIN ISOLATES AND THEIR 2’ND BYPRODUCTS FROM YELLOWFIN TUNA Thunnus albacares ROE BY pH-SHIFT PROCESSING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
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