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Investigating the Specialized Metabolic Shift Underlying Tomato Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Development of a Gene-based Marker for the Non-ripening (Nor) Gene in Cultivated Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Chilling Injury Reduction and Delay of Fruit Ripening in Tomatoes by Modified Atmosphere Packaging
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Changes in Characteristics of Chlorophyll a Fluorescence on Tomato Fruits during Ripening under Various Environmental Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Variation of Physico-chemical Properties During Fruit Ripening of Three Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Deciphering Interaction between Ethylene and Gibberellin on Ripening in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Chlorine Dioxide Treatment Alone or in Combination with CO₂ Extend the Shelf Life of Tomatoes by Modulating Ripening-related Genes and Antioxidant System
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Analyses of Hormones, Gene Expressions, and Metabolites Related to the Capsicum annuum Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
완숙토마토와 방울토마토에 있어서 대목 종류에 따른 과실 수확량의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Changes in Fruit Characteristics of ‘Hongro’/M.26 according to Ethephon Treatment during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
저온 저장에 의한 토마토의 비정상적 후숙
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Ripening-dependent Changes in Antioxidants and Antioxidant Activity of Seven Tomato (Solanum lycopersicon L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Metabolomic Profiling and Antioxidant Activity of ‘Hayward’ and ‘Haegeum’ Kiwifruit Cultivars Following Exogenous Ethylene Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Optimization of Ethylene Treatment for Ripening of Postharvest Tomato ‘Dokiya’ and ‘Kamma’
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Effect of tomato ketchup on metabolic syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Detached and On-vine Ripening on Physicochemical and Antioxidant Properties of Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Molecular Markers for Selecting Diverse Disease Resistances in Tomato Breeding Programs
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
Control of Fruit Splitting as Affected by Gibberellin and Mg, Zn and B Application in ‘Fuji’ Apple
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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