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이용수
2022
Abstract
재료 및 방법
결과
결론
인용문헌
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청아지황탕(靑蛾地黃湯)의 RAW264.7 Cell에서 항산화 및 항염증 효능 연구
한방재활의학과학회지
2016 .01
Isolation of Quercetin and Isorhamnetin Derivatives and Evaluation of Anti-microbial and Anti-inflammatory Activities of Persicaria glabra
Natural Product Sciences
2015 .09
Anti-inflammatory activities of sinensetin on LPS-stimulated L6 skeletal muscle cells
Journal of Biomedical and Translational Research
2019 .01
Antioxidant and Anti-inflammatory Effects of Hot Water and Ethanol Extracts from Endemic Plants in Indonesia
대한의생명과학회지
2021 .09
LPS로 유도된 RAW 264.7 세포에서 오성탕(五聖湯) 추출물의 항염증 및 항산화 연구
한방안이비인후피부과학회지
2020 .01
가미생맥산(加味生脈散) 및 개별약재의 항산화 및 항염증 효능에 대한 비교 연구
대한본초학회지(본초분과학회지)
2016 .01
Antioxidant and anti-inflammatory activities of Lespedeza cuneata in Coal fly ash-induced murine alveolar macrophage cells
Korean Journal of Veterinary Research(대한수의학회지)
2023 .09
Anti-inflammatory Effect of Flower Bud and Fruit of Sweet Persimmon, Diospyros kaki T
대한의생명과학회지
2020 .06
Antioxidant and Anti-inflammatory Properties of Raw and Processed Fruits and Vegetables
대한의생명과학회지
2018 .09
Beneficial Therapy with Natural Anti-Inflammatory Agents and Supplements
JOURNAL OF BACTERIOLOGY AND VIROLOGY
2021 .12
Anti-inflammatory and anti-itching effects of herbal medicine complex extracts (NI-01)
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2019 .01
가미소요산의 새로운 제형에 대한 항산화 활성 및 항염증 효능평가
대한본초학회지(본초분과학회지)
2016 .01
丹蔘 추출물의 항산화 효과에 의한 RAW264.7 cell에서의 항염증 작용
대한본초학회지(본초분과학회지)
2015 .01
가지-청열소독음(淸熱消毒飮)의 항산화 및 항염 효능에 관한 연구
대한화장품학회지
2017 .01
Anti-Inflammatory Effects of Chrysanthemum indicum Water Extract in RAW 264.7 Cell as a Whole Plant
기초간호자연과학회지
2015 .01
Anti-inflammatory and Anti-oxidative Effects of Alpiniae Oxyphyllae Fructus Hot Aqueous Extract in Lipopolysaccharide (LPS)-stimulated Macrophages
대한침구의학회지
2017 .01
Anti-Inflammatory Effects of Acai Berry Ethanol Extracts
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2016 .08
Anti-Inflammatory Effects of Fermented Products with Avena sativa on RAW264.7 and HT-29 Cells via Inhibition of Inflammatory Mediators
Natural Product Sciences
2020 .09
Anti-Inflammatory and Anti-Oxidative Effects of Danggwisusan on Macrophages
대한침구의학회지
2018 .01
Investigation of Anti-inflammatory and Anti-oxidative Activities of Lonicerae Flos, Citri Pericarpium and Violae Herba Complex (LCVC)
대한한의학회지
2022 .12
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