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Probiotics: A Treasure from Gut for Gut and Beyond
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Role of Probiotics in the Human Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Research and technical development of probiotics based on gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of functional food materials to improve liver function of probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotics ingestion alleviates symptoms of Parkinson’s disease by modulating the gut-brain axis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Exploring probiotics as a modulator of immune function and gut microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Bacillus-Based Probiotics Supplementation Restores Homeostasis of Gut Microbiome and Function in Antibiotics-Treated Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The gut-brain axis enhancement by jang (fermented foods) through modulating gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A novel multistrain probiotic formulation designed for gut-urogenital axis in women along their life-span
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Upgrade probiotic efficacy using gut microbiome and intestine adherence
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱스, 프리바이오틱스 및 신바이오틱스 연구동향
식품과학과 산업
2019 .09
The Potential Combinations with Probiotics and Prebiotics and Their Beneficial Roles on the Modulation of Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Gut Aging and Gut Metabolome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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