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한국버섯학회지
2018 .01
팽이버섯(Flammulina velutipes) 교잡분리집단의 형태학적 특성 분석
한국버섯학회지
2015 .01
팽이버섯 열수추출물이 마우스 비장세포와 대식세포의증식 및 활성에 미치는 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
고온성 흑갈색 팽이버섯 신품종 '여름향2호'의 육성 및 특성
한국버섯학회지
2018 .01
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of Extraction Conditions of Flammulina velutipes by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Change of Nutritional Components in Spinach by Various Treatment Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Sterilization Process of Flammulina velutipes medium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Nutritional Regulation of MicroRNA for Brown Fat Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Antioxidant activity of Various Solvent Extract from Stone Cell of Pear Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and physiological activities of various solvent extracts from Codium fragile
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Physicochemical Properties and antioxidant activities of different solvent extracts from Sargassum thunbergii
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activity Effects and Flavonoid Components of White Habiscus Syriacus L. Ethanolic Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Functional Components and Antioxidant Activities of 21 Rose Flower Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity of Ecklonia cava Extracts According to Extraction Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of Fermentation Conditions for Improvement of GABA Production in Pleurotus eryngii and Flammulina velutipes Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Change of Antioxidant Components and Activity of Colored Wheat according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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