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Effects of the Nitrate-reducing Bacteria and Incubation Time on the Physicochemical Properties of Naturally Cured Pork Loin Hams
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Protective Effects of Allomyrina Dichotoma Larvae Extract against Oxidative Stress in H2O2-Treated H9c2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Improvement of Pork Loin by Dry Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of food by-product, brewers’ dried grain, on the larval growth of Allomyrina dichotoma
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Anti-Allergy Effect of Water Extract of Edible Insect Allomyrina dichotoma Larvae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Establishment of a loop-mediated isothermal amplification system for on-site diagnosis of viral disease in Allomyrina dichotoma
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Purification and Evaluation of Anti-Obesity Activity of Enzymatic Protein Hydrolysates from Allomyrina Dichotoma Larvae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
장수풍뎅이 유충(Allomyrina dichotoma Larva) 저온 추출물의 과산화수소로 유도된 산화 스트레스에 대한 H9c2 Cell 사멸 보호 효과
한국식품영양과학회지
2023 .10
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Correlation of electrical conductivity and color with water loss and shear force of pork loin
Korean Journal of Agricultural Science
2024 .09
Improved Oxidative Stability of Enhanced Pork Loins Using Red Perilla Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
Physicochemical Properties and antioxidant activities of different solvent extracts from Dictyota dichotoma
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Prevalence of Oryctes rhinoceros nudivirus disease in Allomyrina dichotoma in Korea, 2018
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
저식염 돈육 등심 햄 제조를 위한 온도체 등심의 이용과 급속 냉동 효과
한국식품영양과학회지
2021 .06
Pressure Induced Structural Changes of Proteins Affecting the Ice Nucleation Temperature of Pork Loins
Food science of animal resources
2019 .01
Impact of Cooking, Storage, and Reheating Conditions on the Formation of Cholesterol Oxidation Products in Pork Loin
한국축산식품학회지
2016 .01
국내 순종 돼지의 품종별 등심의 품질특성 비교
동물생명과학연구
2018 .06
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Meat Quality and Storage Characteristics of Pork Loin Marinated in Grape Pomace
한국축산식품학회지
2017 .01
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