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Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Determination of best enrichment media for growth of Salmonella injured from cold temperature during process and storage
Food Science and Preservation
2016 .12
수분 함량이 이탈리안 라이그라스 큐브의 물리적 및 화학적 성상에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2016 .01
Correlation between Physicochemical and Sensory Characteristics of Dried Anchovy under Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
Storage characteristics of organic chicken stock containing plum extract and green tea powder
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
한국의 토종닭 유전자원의 보존 현황 조사 연구
Journal of Animal Breeding and Genomics
2022 .12
The potential of non-movement behavior observation method for detection of sick broiler chickens
한국축산학회지
2023 .03
Consumers' Perceptions and Valuation of an Organic Chicken in Malawi
한국유기농업학회지
2018 .01
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Analysis of Vitamin B12 in Dried Anchovy and Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
발효 식·음료용 배지의 개발 방향
식품산업과 영양
2016 .12
Trends in sensory evaluation for quality analysis of agricultural food products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Quality Attributes of Fat-free Sausage Made of Chicken Breast and Liquid Egg White
한국식품영양학회지
2016 .08
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Detection of Staphylococcus aureus in Food Samples with a Selective Enrichment Broth Combined with Real-Time PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical and Sensory Characteristics of Gluten-Free Noodle Added with Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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