지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
수분함량이 이탈리안 라이그라스 헤일리지의 화학적 조성 및 발효품질에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2015 .01
함수율에 따른 우리밀의 물리적 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
다공성 세라믹 큐브(Bio-cube)로 추출한 무와 배추의 DNA 저장온도 및 보관기간 최적화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
다공성 세라믹 큐브(Bio cube) 추출 가지과 작물 DNA의 저장 온도 및 기간 최적화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Moisture Contents of Raw Materials on the Dimensional Properties of Thermomechanical Pulp Fibers
펄프·종이기술
2024 .10
과수지역 토양수분 시공간 분포 예측 및 적정 관개수량 산정기술개발
농업생명환경연구
2023 .03
Exploring the challenges and new approaches in applying halogen moisture analyzer for moisture content measurement in food additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Physical and Sensory Characteristics of Chicken Broth Gels Enclosing Food Cubes and Their Stability During Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
무블록 직접정식이 토마토 생육과 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
국내 자료 기반 가축분의 수분함량 범위
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
Physicochemical Properties of Extruded Aquatic Pellets at Various Conditions
산업식품공학
2018 .01
이탈리안 라이그라스 신품종 '그린콜'의 생육특성과 수량성
한국초지조사료학회지
2018 .01
Thermal Characteristics of Various Substrates at Different Moisture Contents under the Pipe Coolin
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
펠렛밀과 수분함량이 이탈리안 라이그라스 펠렛의 물리적 특성 및 화학적 성상에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2016 .01
토양수분센서 보정을 위한 레퍼런스 토양수분 관측시스템 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Changes in Nitrogen Mineralization as Affected by Soil Temperature and Moisture
한국초지조사료학회지
2018 .01
The Moisture Content and Temperature Variation in Contact Drying Process of Paper
펄프·종이기술
2019 .10
Comparison of Physicochemical Properties of Low and High-Moisture Extruded Meat Analogs with Different Moisture Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical properties of ginger and ginger pomace according to drying method and quality characteristics of seasoning cubes containing them
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes in Quality Characteristics of Cubed Radish ( Raphanus sativus L.) Kimchi Packaged in Nano-Formed Structure Film with Different Breathable Areas during Simulated Distribution Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0