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Development of thawing technology for freshness maintenance
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Freshness Maintenance on Paprika by MA Packaging Types
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
셀룰로오스 기반 신선도 센서 개발 (Ⅱ) - 다층 구조 신선도 센서 제조 및 색상 발현 평가 -
펄프·종이기술
2021 .10
Identification of the Effect of the Pretreatment to Increase the Freshness and Quality of the Cut Chrysanthemums for Export
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Measurement of brown eggs freshness using non-destructive UV/VIS spectroscopy and viscosity of egg white
Food Science and Preservation
2022 .06
Effect of MA Packaging by Different Storage Temperature on Freshness of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Freshness Maintenance using CA Containers for Exported Strawberries
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Assessment of Quality Changes in Mackerel during Refrigerated Storage for Development of a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Exploring the Possibility of Maintaining Freshness of Abalone using Water Extract from Medicinal Herbs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of freshness indicator for quality of packaged pork products during refrigerated storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
A Study on Selection of Quality Indicators for Monitoring Freshness of Paprika (Yellow Line) during the Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Analysis and Freshness Monitoring of Beef Meal Kit Products at Various Temperatures During Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
Quality assessment and acceptability of whiteleg shrimp (Litopenaeus vannamei) using biochemical parameters
Fisheries and Aquatic Sciences
2020 .01
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
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