지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Optimization of plant-based protein ink to express the texture of 3d printed meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
대체 단백질 식품 제조를 위한 소재 및 기술
식품과학과 산업
2023 .09
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
인쇄 방법에 따라 고문서에 사용된 먹의 과학적 분석
펄프·종이기술
2022 .08
New Direction of Plant-Based Meat, Which is to Create a Better World
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Texture Characteristics of Horse Meat for the Elderly Based on the Enzyme Treatment
Food science of animal resources
2020 .01
The Role of Meat Protein in Generation of Oxidative Stress and Pathophysiology of Metabolic Syndromes
Food science of animal resources
2020 .01
Effect of Particle Size on Printability of the Food-Ink with Cellular Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A qualitative study on the consumption experiences of plant-based meat alternatives: Focusing on consumers in South Korea and the United States
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
원소분석과 전자현미경 이미지 분석에 의한 먹의 특성 탐구
펄프·종이기술
2017 .04
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
삼국유사 목판본 인출용 먹의 특성 분석 (Ⅰ) - 낮은 고형분 함량의 먹물 -
펄프·종이기술
2021 .06
삼국유사 목판본 인출용 먹의 특성 분석 (Ⅱ) - 높은 고형분 함량의 먹물 -
펄프·종이기술
2021 .10
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
잔류성 유기물질(POPs)이 없는 친환경 잉크의 개발 및 인쇄 품질에 관한 연구(제2보): 실 인쇄 시험에 의한 인쇄품질
펄프·종이기술
2019 .08
Development of 3D Printing Ink and Process for Steak-Style Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Novel application of ground bioresorbable silica gel fiber during high moisture extrusion to manufacture textured soy proteins as a plant-based meat alternative
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
0