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Optimization of γ-Aminobutyric Acid (GABA) Production to Using Apple Pomace by Fermentation Using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in Avenanthramides content of oat ( Avena sativa L.) depending on various conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Various Weed Extracts on Growth Promotion and Inhibition of Rice (Oryza sativa L.)
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2022 .03
Studies of Osteogenic Differentiation Using with Novel Natural Compound Extracted from Oryza sativa L. Roots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Enhanced Production of γ-Aminobutyric Acid (GABA) by Batch Fermentation of Lactobacillus brevis FBL-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of organic acid salts treatment on Hydrophilic concentration in oat (Avena sativa. L) seedlings: development of a potent functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
A 1H NMR-based Metabolomic Study on Rice (Oryza sativa L.) Grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Nitrogen Agronomic Efficiency in Rice (Oryza Sativa L.): A meta-analysis
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Osteoblast Differentiation Effects of Two New Secondary Metabolites Isolated from Avena sativa L. (Oat) Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Lactobacillus brevis GABA 100을 이용하여 γ-Aminobutyric Acid 함량이 증가된 발효액을 생산하기 위한 식품 소재 선별
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Oryza sativa L. Extract Fermented with Lactobacillus plantarum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Chlortetracycline 독성에 대한 벼(Oryza sativa L.)의 생리적 변화 및 프로테오믹스 분석
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Reducing Effects of Black Rice (Oryza sativa L.) Extract on Body Fat Weight in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antinutrient Profiles of Diverse Rice (Oryza sativa L.) Genotypes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Mode of Action of Water Soluble β-Glucan from Oat (Avena sativa) on Calorie Restriction Effect in-vitro and in-vivo Animal Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
팽이 및 수경인삼 분말 및 요구르트 발효에 의한 γ-Aminobutyric acid (GABA)의 전환효율 증진
한국버섯학회지
2015 .01
해양심층수와 γ-Aminobutyric Acid (GABA) 함유 배양액의 결정화를 이용한 GABA함유 소금의 제조
산업식품공학
2015 .01
Concentrations of γ-Aminobutyric Acid and Oxalic Acid in Spinach Juices Fermented by Lactobacillus brevis GABA 100
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Anti-Inflammatory Effect of Avena sativa L. and Phaseolus radiatus L. in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Kinetin Regulatory Role against Oxidative Stress in Rice (Oryza Sativa L.) Seedlings
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
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