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Effects of organic acid salts treatment on Hydrophilic concentration in oat (Avena sativa. L) seedlings: development of a potent functional food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Avenanthramides content of oat ( Avena sativa L.) depending on various conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Elucidation and Isolation of Glycosylated Flavonoids and Steroidal Saponins from Oat (Avena sativa. L) Seedlings and Inhibition of Osteoclast Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Mode of Action of Water Soluble β-Glucan from Oat (Avena sativa) on Calorie Restriction Effect in-vitro and in-vivo Animal Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inhibitory effect of avenacoside A of oat (Avena Sativa L.) bran ethanol extract on survival of pancreatic cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cold plasma treatment of oat (Avena sativa L.) sprouts enhances bioactive phytochemical content, induces GAD65 expression and AMPK phosphorylation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Minerals and β-Glucan Contents of Hullness and Coverd Korean Oat (Avena sativa L.) Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내 쌀귀리 첨가 밥의 이화학적 특성 및 항산화활성
산업식품공학
2016 .01
The Potential Neuroprotective Effects of Extracts from Oat seedlings against Alzheimer’s Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Influences of Pretreatments on Functional Components and Antioxidant Activities of Oat Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Electrical Conductivity Level Improves Plant Growth and Secondary Metabolites of Cannabis sativa L.
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
The Anti-Inflammatory Effect of Avena sativa L. and Phaseolus radiatus L. in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
소면적 작물 귀리(Avena sativa) 중 Cyantriniliprole의 잔류특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
EFFECT OF DIFFERENT ISOLATED MARINE MATERIALS ON OSTEOGENESIS OF OSTEOBLAST
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Optimization of solid-phase Lactobacillus fermentation conditions to increase γ-aminobutyric acid (GABA) content in Oryza sativa, Avena sativa, Cicer arietinum, red and brown Lens culinaris
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The analysis of oat chemical properties using visible-near infrared spectroscopy
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancing Differentiation of Osteoblast and Inhibiting Differentiation of Osteoclast of Barley Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Osteogenic effect of the fish bone peptide promotes osteoblast differentiation in MC3T3-E1 pre-osteoblasts via activation of Smad and MAPKs pathways
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
주요영양성분과 농업적 특성 분석을 통한 한중일 귀리(Avena sativa L.) 유전자원의 원산지별 다양성 비교
한국육종학회지
2019 .01
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