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고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
한국 재래종 콩 유전자원의 이소플라본 함량과 수량관련형질에 대한 연차간 비교
한국육종학회지
2021 .12
Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고랭지 적응 콩 43개 품종의 해발고도별 이소플라본 함량 비교
한국육종학회지
2018 .01
Comparison of Isoflavones and Aroma Volatile Flavor Compounds in Soybean Leaf Tea from Different Cultivation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes of Conventional and Bio-transformed Isoflavone Derivatives in Soybean Products Fermented with Korean Fungal Strains Using High-resolution Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
Correlation Analysis between Traits through Evaluation of Characteristics of Peach Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Quantitative Analysis of Nutrients and Antioxidant Isoflavones at Growth Stages from Soybean Seeds and Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
비닐하우스 고설 재배 시설을 사용한 콩 식물체 생산효율 증가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Characterization of isoflavones in soybean seed and fermented soybean products using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Optimization of UHPLC/UV Conditions for the Simultaneous Determination of Isoflavones in Soybean Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes of Isoflavones and Amino Acids according to Proteolytic Enzyme Treatment and Germination Conditions in Small Black Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
불림 후 건조 조건에서 서리태와 백태의 이소플라본 함량 변화
한국식품영양학회지
2023 .04
Production and Physiochemical Properties of Tablets for Women"s Menopause with Soybean Extracted Isoflavones
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Isoflavone Composition and Estrogenic Activity of Germinated Soybean (Glycine max) according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Yearly Characterization of Soil Properties from Soybean Cultivation at Paddy Fields
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
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