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Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Morning Bread Containing Enteromorpha prolifera
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Yanggeng Added with Enteromorpha prolifera Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Properties of Gashiparae (Enteromorpha prolifera) Extract Prepared using Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Properties and antioxidant activities of different solvent extracts from Enteromorpha compressa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
가시파래(Ulva prolifera)의 생장에 미치는 온도 및 조도의 영향
한국수산과학회지
2016 .12
가시파래 첨가 크리스피 쌀과자의 품질 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2020 .12
가시파래 첨가 생면의 이화학적 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .07
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of temperature and irradiance on growth of Ulva prolifera (Chlorophyta)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
가시파래 첨가 마지팬 초콜릿의 이화학적 품질특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2020 .02
화장품 소재로서의 꽃 10 종 에탄올추출물 생리활성 특성연구
한국약용작물학회지
2020 .08
Anti-oxidative and anti-Inflammatory activities of barley sprout extract in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-oxidative and Anti-inflammatory Effects of Ethanol Extracts of Fermented Lotus Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
가시파래 첨가 알룰로스 양갱의 이화학적 품질 특성 및 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2019 .09
가시파래 분말 첨가 대두 스프레드의 품질 특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2020 .03
Effects of temperature and irradiance on growth of Ulva prolifera (Ulvales, Chlorophyta) from Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Anti-oxidative Effects of Asparagus officinalis Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-oxidative and anti-inflammatory effect of Ishige okamurae extracts
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Dietary Effect of FSH-SP on Skin Moisturizing and Anti-wrinkle Activity in UVB-induced Photoaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-oxidative and anti-inflammatory activity of ethanol extracts from Centella asiatica by low temperature storage period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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