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추출용매에 따른 비단풀 추출물의 항산화 및 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .04
마카 잎으로부터 메탄올 추출물 제조 최적 공정 확립 및 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2018 .05
Young Leaves of Reed (Phragmites communis) Suppress the Inflammatory Factors of I-kB, AP-1 and STAT, but Activates the Antioxidative the Home Oxygenase-1 Activation in Lipopolysaccharide-stimulated RAW 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Verification of Antioxidant Activity by the twelve collection place methanol extracting from Lonicera japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
추출용매에 따른 이슬송이버섯(Lentinula edodes GNA01) 추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .02
Antioxidant Activity and Antimicrobial Effects of Ethanolic Extract of Boesenbergia pandurata (Roxb.) rhizome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of drying temperature on the level of pharmacological compounds in the rhizome of Cnidium officinale Makino
Food Science and Preservation
2025 .02
Antioxidant activities of apple extracts at various condition from different origins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
유기용매별 맥문동 추출물의 항산화 활성 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
Lotus (Nelumbo nucifera) Rhizome as an Antioxidant Dietary Fiber in Cooked Sausage: Effects on Physicochemical and Sensory Characteristics
한국축산식품학회지
2017 .01
강황 종근 처리에 따른 생육특성 및 성분함량 차이
한국약용작물학회지
2018 .10
Antioxidant activity of sargachromanol G isolated from Myagropsis myagroides methanol extract
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Antioxidant Activity of Sargachromanol I Isolated from Myagropsis myagroides methanol extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Screening of the Antioxidant Activity from Medicinal Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Physicochemical Quality and Antioxidant Activity of Fermented beverage Added with Stachys sieboldii.MIQ Methanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Two-Stage Pretreatment with Steam Explosion and Chemical Treatment of Reed (Phragmites Australis) to Enhance its Glucose Conversion for Bioethanol Production
산림바이오에너지
2020 .07
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Monascus-Fermented Soybean Extracts on Antioxidant and Skin Aging-Related Enzymes Inhibitory Activities
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
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