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Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
마카 잎으로부터 메탄올 추출물 제조 최적 공정 확립 및 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2018 .05
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
추출 용매를 달리한 한국산 배(Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) 과피의 생리 활성
한국식품과학회지
2015 .04
추출용매에 따른 이슬송이버섯(Lentinula edodes GNA01) 추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .02
적치커리 추출물의 항산화 및 당대사 관련 효소 활성
산업식품공학
2022 .08
참당귀(Angelica gigas Nakai)잎 용매추출에 따른 생리활성
한국식품영양학회지
2021 .01
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
Effects of different cultivated regions on bioactive compound content and antioxidant activity of aronia (Aronia melanocarpa)
Food Science and Preservation
2020 .07
Verification of Antioxidant Activity by the twelve collection place methanol extracting from Lonicera japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
효소처리한 미선나무 잎의 용매 추출 후 이화학적 품질 변화
한국식품영양학회지
2023 .02
삼채(Allium hookeri) 뿌리 추출물의 항산화 및 항염증 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
Measurement of Antioxidant Activities and Phenolic and Flavonoid Contents of the Brown Seaweed Sargassum horneri: Comparison of Supercritical CO2 and Various Solvent Extractions
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
21가지 장미꽃 품종의 페놀성 화합물 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .04
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
유기용매별 맥문동 추출물의 항산화 활성 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
참취(Aster scaber) 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
산딸나무(Cornus kousa) 열매 추출물의 생리활성
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
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