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Sub-Ciliary Segregation of Two Drosophila Transient Receptor Potential Channels Begins at the Initial Stage of Their Pre-Ciliary Trafficking
Molecules and Cells
2020 .01
The Ciliary Transition Zone: Finding the Pieces and Assembling the Gate
Molecules and Cells
2017 .04
Time-Lapse Live-Cell Imaging Reveals Dual Function of Oseg4, Drosophila WDR35, in Ciliary Protein Trafficking
Molecules and Cells
2018 .07
Ckb and Ybx2 interact with Ribc2 and are necessary for the ciliary beating of multi-cilia
Genes & Genomics
2023 .02
Cellular Contributors to Hypothalamic Inflammation in Obesity
Molecules and Cells
2020 .01
Increased Primary Cilia in Idiopathic Pulmonary Fibrosis
Molecules and Cells
2018 .03
The Fungal Metabolite Brefeldin A Inhibits Dvl2-Plk1-Dependent Primary Cilium Disassembly
Molecules and Cells
2017 .06
Research trends in obesity & obesogenic environments in Korea
Nutrition Research and Practice
2019 .12
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Nutrition Research and Practice
2019 .12
Role of Hypothalamic Reactive Astrocytes in Diet-Induced Obesity
Molecules and Cells
2022 .02
한국 노인여성의 비만, 복부비만 기준에 따른 대사증후군 위험요인의 차이
대한임상검사과학회지
2016 .01
DYNAMIC MODEL PREDICTING OVERWEIGHT AND OBESITY IN KOREAN ADOLESCENTS
호남수학학술지
2018 .01
국내 보고된 우리나라 소아·청소년비만 연구동향 체계적 문헌고찰 : 식생활 위험요인을 중심으로
대한지역사회영양학회지
2017 .06
Differential Roles of Tubby Family Proteins in Ciliary Formation and Trafficking
Molecules and Cells
2021 .08
COVID-19 팬데믹 시기의 서울지역 학생 비만 요인 분석을 통한 비만 예방교육 프로그램 요구도 조사
동아시아식생활학회지
2022 .06
한국성인의 비만유형에 따른 식사의 질과 다양성 비교
대한지역사회영양학회지
2016 .12
How neurons communicate to each other
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2019 .11
청소년의 비만과 관련된 요인 분석 및 관련 요인의 변화에 대한 단면조사연구 -청소년건강행태조사를 이용하여-
대한지역사회영양학회지
2023 .10
Is obesity inherited?
Molecules and Cells
2023 .04
Forecasting obesity prevalence in Korean adults for the years 2020 and 2030 by the analysis of contributing factors
Nutrition Research and Practice
2018 .06
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