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Comparison of protein characteristics of different cultivars of soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Rhizopus oligosporus ‘Koji’의 효소활성 및 향미성분
Food Science and Preservation
2020 .06
콩 품종에 따른 발효물의 아미노산과 향기성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
콩 품종별 Aspergillus spp. 이용 발효물의 품질변화
산업식품공학
2019 .01
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
균주를 달리하여 제조한 귤피 속성장의 특성
Food Science and Preservation
2016 .02
Physicochemical components of Rehmannia Radix fermented with Rhizopus strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A TMT-based quantitative proteomic analysis provides insights into the protein changes in the seeds of high- and low- protein content soybean cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Rhizopus oligosporus Koji를 이용한 토마토 속성장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2021 .04
Rhizopus delemar로 발효된 지황의 이화학적 성분 분석
한국약용작물학회지
2018 .12
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protein Quality Evaluation of Enzymatic Hydrolyzed Chicken Breast Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Bacillus amyloliquefaciens로 제조한 콩 발효물의 발효시간에 따른 품질 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
콩 단백질의 품종별 이화학적 특성 비교
한국식품영양과학회지
2022 .10
Aspergillus 속 균주를 이용한 콩 발효물의 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Enhancing protein digestibility by probiotics administration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics and protein digestibility of Protaetia brevitarsis larvae
한국축산학회지
2020 .01
Optimization of the Process Conditions for Fermented Seasoning Material with Soybean and Rice the Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Production of Functional High-protein Beverage Fermented with Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국축산식품학회지
2015 .01
다양한콩 품종을 이용한 청국장의 이화학적 특성 조사
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
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