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2022
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커피 부산물을 활용한 필름 제조 방법 및 품질 특성 연구
산업식품공학
2022 .05
Selection of Optimal Application Condition of Corn Waste Biochar for Improvement of Corn Growth and Soil Fertility
한국토양비료학회지
2017 .10
Effect of body condition score at calving on transition success in Nili Ravi buffaloes
한국축산학회지
2022 .11
한국 커피 산업 발전사
식품과학과 산업
2020 .12
Effects of Co-application of Biochars and Composts on Lettuce Growth
한국토양비료학회지
2021 .05
A simple method to evaluate body condition score to maintain the optimal body weight in dogs
한국축산학회지
2019 .01
성인 여성에서 커피 섭취와 허리둘레를 기준으로 한 비만과의 관련성 - 2012~2016 국민건강영양조사 자료를 이용하여
한국식품영양학회지
2019 .01
숙성에 의한 흑밤의 영양성분 분석과 항산화 활성
한국식품영양학회지
2024 .02
Dietary Bamboo Charcoal Decreased Visceral Adipose Tissue Weight by Enhancing Fecal Lipid Excretions in Mice with High-Fat Diet-Induced Obesity
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
대학생들의 커피에 대한 인식과 섭취행태가 효능 및 부작용에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .04
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Coffee cultivation techniques, impact of climate change on coffee production, role of nanoparticles and molecular markers in coffee crop improvement, and challenges
Journal of Plant Biotechnology
2021 .12
Biochar effects on methane emission from rice paddy differ with nitrogen fertilization, organic inputs, and water management
한국토양비료학회지
2025 .02
인스턴트커피에 커피크리머, 탈지분유, 설탕의 첨가가 휘발성향기성분과 맛에 미치는 영향
한국식품과학회지
2015 .04
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Bacillus sp. by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Consumers’ Valuation of Local Specialty Coffee: The Case of Philippines
한국국제농업개발학회지
2021 .12
Tough Bioactive Composite Hydrogel of Gelatin Methacrylate and Bacterial Cellulose Prepared by Combined Freeze-Thaw and Photocrosslinking Processes
펄프·종이기술
2024 .08
Determination of Caffeine and Heavy Metals Content in Coffee from Small Coffee Shops
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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