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소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Carbon dioxide absorption for Liriodendron tulipifera using fertilization
Applied Biological Chemistry
2016 .01
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Biomass Sugar Production and Its Conversion into Furan Chemicals
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
The Three-year Effect of Thinning Intensity on Biomass in Larix kaempferi and Pinus koraiensis Plantation
Journal of forest and environmental science
2020 .01
Utilization of native grasses in the US : Biomass production and resource conservation
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2015 .10
새우젓갈의 숙성온도 및 식염농도가 위생품질인자의 변화에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
점봉산 신갈나무군락의 생물종 다양성, 구조 다양성과 지상부 생물량의 관계에 대한 연구
한국환경생태학회지
2016 .01
Effects of Growth Regulator and Inorganic Salt Treatment on Germination and Seedling Growth Promotion of Ilex crenata
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Kraft Pulping Using Red Pine (Pinus densiflora) Root Biomass
펄프·종이기술
2019 .10
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Estimation of Biomass and Carbon Stocks of Trees in Javadhu Hills, Eastern Ghats, India
Journal of forest and environmental science
2021 .01
Estimation of unused forest biomass potential resource amount in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
Effect of Two-Stage Pretreatment of Reed (Phragmites Australis) on Glucose Conversion and Ethanol Production Enhancement
산림바이오에너지
2019 .12
Evaluation of Biomass Growth in Apple Trees in the First Year after Planting by Seedling Types and Grades
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Biomass, Primary Nutrient and Carbon Stock in a Sub-Himalayan Forest of West Bengal, India
Journal of forest and environmental science
2018 .01
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of reducing sodium chloride based on the sensory properties of meat products and the improvement strategies employed: a review
한국축산학회지
2021 .01
Production of Biomass and Bioactive Compounds from Shoot Cultures of Rosa rugosa Using a Bioreactor Culture System
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
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