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Evaluation of Long-term Effects of Nitrogen Fertilizer and Rice Residue Management on Soil Nitrogen Balance in a Lowland Paddy Rice
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
A modified transient gene expression protocol for subcellular protein localization analysis in rice
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Enlightening the biotechnological approaches of legumes: present and past scenario to mitigate the biotic and abiotic stress
Plant Biotechnology Reports
2024 .09
Nodule Rich Protein 2 modulates nodule number in?Medicago truncatula
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Transcriptome analysis of rice‑seedling roots under soil–salt stress using RNA‑Seq method
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
Genetic modification of rice for efficient nitrogen utilization
Plant Biotechnology Reports
2021 .10
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
밥맛이 우수한 경기지역 적응 조생종 벼 ‘정드림’
한국육종학회지
2021 .01
Importance of Annual Monitoring for Evaluating Direct Nitrous Oxide Emission Factor in Temperate Mono-rice Paddy
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
The Changes in Storage Characteristics of Milled Rice under Different Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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